Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Utanmaz Adam!..

Adını yazamayacak kadar korkak, üzerinde imza bile olmayan bir kağıdı Alkent'in her apartman ve garaj kapısına asacak kadar utanmaz adamdan hala "Çıt" çıkmıyor.. Ama o Utanmaz Adamın, her kimse artık her kapıya astığı, Alkent'in en eski sakinlerinden Hıncal Uluç'u yalan iftiralarla karalayan, aşağılayan, itham ve tehdit eden yazılar, bir haftadır yerlerinde duruyor.
Kapılarda tüm duyurular temizlendi, bana sövenler duruyor..
Durmazsa hatrım kalır.. O yazılar benim gururum. O yazılar benim Alkent çalışanlarının hakları, Alkent'te yaşayanların, daha kolay, daha güvenli ve daha mutlu olmaları için verdiğim savaşın gururu..
Ben yaşadıkça dursun.. Dursun da, o utanmaz, o korkak adam yanına bir yazı daha assın..
Sordum..
O asılı, imzasız kağıdın tepesinde "Alkent Site Yönetimi" yazıyor. O Yönetim Üyeleri de bu sitede yaşıyor ve o yazıları görüyorlardır herhalde.. Sesleri çıkmadığına göre kabulleniyorlar..
Onlara sordum..
"Göreve geldiğinizin ertesi günü Alkent'i yeşil cennet yapan Bahçıvanlar'ın içinden benim bahçeme de bakan Gürsel'i cımbızla seçtiniz ve kovdunuz..
"Benden intikam almak için" dedim.
O Utanç yazısında "Hayır intikam için değil" diyorsunuz.
Onu sordum..
"O zaman, siz söyleyin.. Gürsel usta'yı neden kovdunuz?"
Sizin yazınız orda.. Yürek olsa, yanına, benim Alkent aleyhine (!) yazımı da asardınız. Ama nerde?.
Hala Gürsel'in neden kovulduğunu ne bana, ne Alkent halkına açıklayamadınız..
Assanıza bana söven yazının yanına, Gürsel Usta'yı, Alkent'e sizin on misliniz hizmet etmiş o emektarı niye kovduğunuzu anlatan iki satırı?.
Hadi Korkak!. Hadi Utanmaz Adam!.
İki satır be!. İki satır!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA