Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Taciz olayı

Ece Vahapoğlu, topu topu oğlumdan 3 ya da 4 yaş büyük bir Tanzanyalının yaptığı bir espriyi ciddi bir şey varmış gibi köşesine taşıyarak, "Sevilay da tacize uğradı!" diye yazdı. Güya ben, "Odada sinek var mı? Korkuyorum" demişim. 17 yaşındaki bellboy da, "Eee korkuyorsanız sizinle kalabilirim!" diyerek bana tacizde bulunmuşmuş. Belli ki kızın niyeti kötü filan değil ama bir idrak sorunu var. Taciz nedir, ne değildir, nasıl olur filan ayırt edemiyor bu kızcağız. İtiraz ettim diye, "Taciz insanlık suçu. Siz korkuyorsunuz konuşmaktan ama ben korkmuyorum. Kadın haklarını savunuyorum!" filan diye bas bas bağırıyor sanal ortamda. Yani elinden gelse hükümete baskı yapıp, Tanzanyalılara savaş açtıracak, "Sizin bellboylar, bizim kızları taciz etmiş" diye. Benim takıldığım Ece değil! Takıldığım onun yazdığı bu ipe sapa gelmez iddiayı manşetlerine taşıyan milliyet.com.tr gibi sözüm ona ciddi internet siteleri. Zavallı bu kız yahu! Yok yok! İllaki bir şey yapmak istiyorum ben bu kız için. Diyorum ki, Mor Çatı'dan bir ricada bulunsam. "Lütfen Tanzanya'ya bir şube açın. Başına da bizim Ece'yi atayın!" desem mesela...
Nasıl olur?
İyi olur değil mi? Böylece hem tacizcilerle savaşma meraklısı olan Ece'ye, hem de kendilerine bir lider arayan Tanzanyalı kadınlara büyük iyilik yapmış olurum değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA