Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Helal sana Tanzanyalı bellboy!

Demiştim değil mi?; "Hayır ben tacize uğramadım!" diye... Bakın nasıl haklı çıktım! Tacize uğrayan kadınların büyük hak savunucusu, umulmaz savaşçısı, fenomeni, ikoncanı Takvim'in en en önemli kalemşoru bizim Ece Vahapoğlu, fikri takipten hareketle Zanzibar'daki 17 yaşındaki o bellboyun ısrarla peşine düşüp Kempinski Otel'in yetkilisine tacizle ilgili bildiği tüm ayrıntıları aktarınca tüm gerçekler ortaya döküldü işte!
Kahretsin ki, sübyan bellboy otel yönetimi tarafından karakola çektirilip, sorgu sual edilince başına gelen bütün rezaletleri tek tek anlatmış polise. Demiş ki; "Yok valla ben taciz maciz etmedim o Türk kadın gazetecileri. Tam tersine onlar bana sulandı. Biri fotoğraf çektirdi ve beni yemeğe davet etti. Diğeri 'beni odama götür' diyerek eşlik etmemi istedi. Öbürü de (ki Ece'nin Vatan'dan Gülşen Yüksel'e verdiği demeçten öğrendiğimize göre çocuk burada tamamen beni tarif ediyormuş!!) bana dokuna dokuna, oramı buramı elleye elleye, 'Ayyyyşşşşş yılandan sinekten korkarım ben. Odada yalnız kalamam. Benimle kalır mısın?' dedi!"
Biliyorum hepiniz şoktasınız şimdi...

***

İşte Türkiye'nin gündemini 17'lik sübyan Tanzanyalı bellboy hadisesi ile meşgul eden gündem tacizcilerinden birkaçı!!!



Beklemiyordunuz gerçekten değil mi, benim gibi harbi kadın görüntüsü veren bir kadından 17 yaşındaki zavallı bir sübyanı taciz etmemi falan?
Ama etmişim vallahi!
Rezilliğime bakın ki, Tanzanya polis kayıtlarında olay aynen böyle geçiyormuş maalesef.
Onu da Ece sayesinde öğrendik sağ olsun! Mata Hari gibi çalıştı maşallahhhh. Otel yönetiminin gırtlağına çöküp zavallı Tanzanyalım, bellboyum Said'in ifadelerini ele geçirdi ondan sonra da, "Ahhh ulan şu Sevilay'la ilgili elimize sağlam bir done geçse de, ağzından burnundan getirsek!" mentalitesindeki derinlerin derin adamı, bel altı savaşlarının yenilemez komutanı ulu önderimiz Soner Yalçın'ın eline tutuşturdu!
O da tabii her zamanki üslubunu kullanarak, yapması gerekeni yaptı ve Zanzibarlı Said'imin tüm doğrularını ortaya döken itiraflarını karanlık odasında allayıp, pullayıp, "İnanılmaz iddialar!" başlığı ile Türkiye kamuoyunun dikkatine sundu!
Elbette ki bu korkunç gerçeğin farkına varan sadece derinlerin derin adamı Soner Yalçın değildi! Çok şükür! Allahhhh bin kere razı olsun ki Soner'in karanlık odasından çıkan bu malzemeyi gören diğer böyük böyük gazeteciler de atladılar haberin üstüne, mal bulmuş mağribi misali!
Mesela karanlık odanın yolunu bilmeyenler de parolası, "Tek derdim Vatan'a hizmet!" olan mutlu Zafer Bey'in gazetesinden okudu zavallı Tanzanyalı bellboyumun başına gelenleri.
Gördü yani millet bütün gerçekleri.
"Ohhh... İyi ki bu araştırmacı, sorumlu gazeteciler var memleketimizde! Sayelerinde neyin ne olduğunu anladık" dediler.
İnanın bunca yıllık gazeteciyim. Ben de ne diyeceğimi bilemiyorum bu olağanüstü habercilik başarısına imza atan, sübyan bellboyun taciz meselesini köşelerine taşıyarak durumdan illaki bir kriz çıkartmaya çalışan birbirinden değerli meslektaşlarım için.
Alkışlıyorum onları.
Ve bir türlü susmayan silahların bu ülkede yarattığı travmayı, ekonomik göstergelerimizin şaşırtıcılığını, işsizliğin, yoksulluğun aymazlığını falan bir yana bırakıp, "17'lik sübyan bellboy mu bizim kızları taciz etti, yoksa bu sübyan mı tacize uğradı?" sorusunun derinliklerine inen ve bu ülke insanının gözünün içine baka onları organize bir şekilde taciz eden bütün arkadaşların önünde eğilip, şapkamı çıkartıyorum! Bravo ya! Valla hepinize bravo!


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA