Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Ben ne demiştim?

Geçen pazar bu sütunlarda Aydın Doğan'ın bacanağı olan eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek'in Demokrat Parti'ye genel başkan adayı olacağını ilk ben yazmıştım.
Bazıları inanmamıştı.
Bazıları da bayağı ileri gidip beni ti'ye bile almıştı; "Aday değilmiş... Ne diyeceksiniz buna şimdi?" mealinde abidik gubidik mesajlar yollamıştı.
Çok şükür ki yine yanılmadım.
Mesele aynen yazdığım gibi oldu.
Dün, Namık Bey DP'nin en güçlü adayı olarak sahneye çıktı.
Ben bu satırları yazdığım sıralarda seçim hâlâ devam ediyordu. İlk turda genel başkanlık için yeterli oyu almasa bile Zeybek birinci gelmişti.
İkinci turda ne olur bilemiyorum.
Ama sanki ipi o göğüsleyecekmiş gibi geliyor bana.
Neyse...
Yarın sabah siz bu satırları okurken DP'de kimin genel başkan olacağı da resmen belirlenmiş olacak.
Bakalım Ayşe Sucu'nun durumu ne olacak?
Bakalım o da yazdığım gibi DP saflarında yer alacak mı Zeybek'le beraber.
Ama, "İlerleyen zamanlarda Ayşe Hanım'ı Demokrat Parti'de genel başkan yardımcısı olarak görürseniz sakın şaşmayın" derim!
Ezcümle... Bekleyeceğiz ve göreceğiz...
Not: Bu arada bir okurum mesaj göndermiş. Demiş ki, "Sevilay Hanım. Namık Kemal Zeybek, Aydın Doğan'ın bacanağı değil! Eski bacanağı. Çünkü Namık Bey birkaç yıl evvel eşinden resmen boşandı. Artık Aydın Bey'le sadece dostlar. Bacanak değiller! Dikkatinize sunarım." Bu okurumun mesajını da sizlerle paylaşayım dedim. Hani böyle bir durum var ise siz de bilin istedim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA