Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Cüneyd Zapsu suç işledi!

AKP Hükümeti iktidara ilk geldiği günlerde medyanın ilgi odağı olan ancak sonradan ne olduysa siyaset sahnesinden tümden çekilen Cüneyd Zapsu epeyce bir zamandır ortalıklarda görünmüyordu. Uzun zaman sonra Davos'tan yaptığı bir açıklamayla gündeme geldi. Öğrendik ki Cüneyd Bey, ABD Merkezli Texas Pasific Grubu'nun danışmanlığını yapıyormuş ve Doğan Medya Grubu'nun satışında da aracılık ediyormuş. Satışla ilgili demiş ki; "Satış yılan hikâyesine dönmedi, en geç 14 günde iş belli olur..."
Ve ne olmuş o yaptığı açıklamadan sonra biliyor musunuz? Güne düşüşle başlayan Doğan Grubu hisseleri ve Hürriyet Gazetecilik'in hisse fiyatları piyasanın genel hareketinin tersi olarak artıya geçmiş. Ben çok anlamam bu işlerden ama anlayan bir arkadaşım dedi ki; "Zapsu alenen suç işledi. Borsada işlem gören bir şirketle ilgili böyle rasgele açıklama yapılmaz! Şimdi SPK'nın o günkü hareketlilikleri, Doğan hisselerini kimlerin alıp-sattığını adam akıllı mercek altına alması lazım!"
Bakalım SPK bu sese kulak verecek mi? Acaba, "Ya bu Zapsu'nun derdi ne?" diyecek mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA