Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Bu seçimin tek muzafferi Tayyip Erdoğan değil efendim! Biri daha var!

12 Haziran akşamı ortaya çıkan tablonun çok enteresan olduğunu belirterek başlamak istiyorum yazıma.
Evet. Çıkan tabloya, oy oranlarına falan baktığınızda sanıyorsunuz ki tek kazanan AKP! Kaybeden ise CHP!
Ama hayır öyle değil!
Başbakan Erdoğan yüzde 50 gibi müthiş bir oy oranıyla bir kez daha iktidar koltuğuna oturarak büyük bir zafer kazanmış olsa da kusura bakmasın ama kendisi tek muzaffer değildir.
Bu seçimin bir muzafferi de 8. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'dir.
O nedenle kendisini tebrik ediyorum.
CHP'yi bir Truva atına dönüştürüp siyaset sahnesinde hâlâ var olduğunu gösterdiği için... Bir kez daha, "Ben daha ölmedim! Buradayım!" dediği için...
CHP listeleri üzerinden neredeyse bir grup kurabilecek kadar istediği adamı TBMM'ye göndermeyi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü partisini dilediğince kullanabilmeyi başarabildiği için...
Alkışlıyorum avuç içlerim patlayıncaya kadar...
"Helal olsun valla baba sana!" diyorum.
Ve bütün bu doğruları haykırdığım ve akıllara ziyan politika izlediği için Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Yeni CHP'sinin' kaybetmeye mahkûm olduğunu aylar öncesinden söylediğim için, günlerdir bana hakaret ve küfür ederek rahatlamaya çalışan CHP seçmenine sesleniyorum:
Bırakın beni de, derdinize yanın kardeşim. Oturup şu milletvekili yaptığınız kişilerin sicillerine bir göz atın! Ayrıca hesabı bana değil, Başkanı Demirel, üyeleri Mesut Yılmaz, Aydın Doğan, Zafer Mutlu, Hüsamettin Özkan, Rifat Hisarcıklıoğlu, Mustafa Sarıgül'den falan oluşan büyük konseyin parmağında oynattığı Kemal Kılıçdaroğlu'na sorun!
"Kardeşim madem bize bir getirisi olmayacaktı. Madem bizi iktidara taşıyacak kadar bir potansiyeli yoktu bu isimlerin, o halde neden halkın önüne bizden birilerini değil de onları koydun? Neden sana iyi niyetle yol gösterenleri değil de, derin devletin maşalarını, yıllarca bu ülkenin anasını ağlatan iktidarların işbirlikçilerini dinledin? Neden CHP örgütlerinin sağduyusuna güvenmedin? Bu muydu yani? Bu muydu senin konseyin atadığı adamların CHP'ye sunacağı katkı? Yazıklar olsun sana Kemal Bey, seni dinleyip de peşinden koşan bizlere de!" falan deyip artık noktayı koyun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA