Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Demirören ve Karacan arasına kara kedi mi girdi?

Doğan Grubu'ndan kısa bir zaman önce Demirören ve Karacan ortaklığına geçen Milliyet ve Vatan gazetelerinin dünkü birinci sayfalarında enteresan bir açıklama vardı. Söz konusu açıklamada,"Son günlerde DK Gazetecilik Yayıncılık bünyesindeki 'Milliyet ve Vatan gazetelerinin ortağı' olduğunu söyleyen bazı kişiler olduğu duyumları almaktayız" denildi. Ve bu kişilerden birinin de Yahya Göktaş olduğu iddia edildi.
Şaşırdım.
Çünkü Yahya Göktaş'ı siyaset yaptığı partiden dolayı tanırım. CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesidir kendisi. Aynı zamanda da Ali Karacan'ın Number One TV'den ortağıdır.
Bildiğim kadarıyla da Karacan'la dostluğu çok çok ileri düzeydedir.
"Kardeşim gibidir" der ondan bahsederken.
Neyse uzatmayayım.
Aradım dün Yahya Göktaş'ı.
Şoktaydı.
Haksız da değildi hani.
Çünkü, ortağım, kardeşim dediği Karacan'ın gazetelerinin birinci sayfasından resmen kendisinin bir sahtekar olduğu duyurulmuştu kamuoyuna.
Ne yapacağını, ne söyleyeceğini bilemez bir halde konuşmaya başladı.
"İnan ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Seninle onca zamandır tanışıklığımız var. Birgün duydun mu ağzımdan Milliyet ya da Vatan'ın ortağıyım ya da hissedarıyım lafını?"
Yalan yok! Duymadım.
Ama bu, "Ben duymadıysam başkaları da duymamış" anlamına gelmez. Fakat bir gerçek var ki Göktaş'ı tanıyan bilen ortak dostlarımızdan da bu yönde bir ifadesi olduğunu duymadım.
Bu arada öğrendim ki Göktaş'tan, dün yapılan açıklamadan Ali Karacan'ın da haberi yokmuş!
Yurtdışındaymış kendisi.
Haberi Göktaş'tan öğrenince o da şoka girmiş!
Eğer bu doğruysa o zaman durum bayağı vahim. Yani eğer Demirören bu açıklamayı yapmak için Karacan'dan izin filan almadıysa, açıklamada onun imzasına ihtiyaç duymadıysa o zaman meselenin özü başkadır diye düşünürüm.
Demirören ve Karacan arasında ciddi manada bir kriz yaşandığını tahmin ederim.
Yanılıyor muyum?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA