Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Gazeteport'un büyük yanılgısı!

YAVUZ'UN (Semerci) sahibi olduğu ve bir süre benim de yazdığım Gazeteport adlı internet sitesinde dün Demirören ve Karacan ortaklığının biteceğine dair bir haber yer aldı. Ortakların birbirine girdiği, aralarının bozuk olduğu bilgisinin verildiği haberin son bölümünde, " Vatan ve Milliyet'te ödenen 74 milyon dolarlık bedelin yaklaşık 7 milyon doları Karacan tarafından geliyor. Ortaklık olmasına karşın her iki gazete de fiilen Demirören'e ait. Kulislerde Demirören'in Karacan'ın verdiği yaklaşık 7 milyon doları parayı geri verip ortaklıktan çıkaracağı konuşuluyor" deniliyordu.
Yukarıda yazdıklarımı okursanız bu bilginin son derece yanlış bir bilgi olduğunu görürsünüz. Ortada henüz Doğan Grubu'na ödenmiş bir para bile yokken kimin ne kadar verdiğinin tartışmasını yapmak çok manasız! Kaldı ki ben bu bilgileri yazmamış bile olsam Ticari Sicil gazetesinde yer alan bilgilerden hareketle bile böyle bir şeyin söz konusu olmadığı gayet net anlaşılır. Ne yani şimdi Demirören Grubu topu topu 7 milyon doların karşılığında mı verdi Karacanlar'a o yüzde 50 hisseyi?
Babasının hayrına misali...
Demirörenler'i yakından tanımam...
Ama böyle hayırlık işleri varsa, "Helal olsun valla o zaman" derim!
(Gazeteport'un kulisçilerine ve nam-ı diğer rakamların efendisi Yavuz Semerci'ye duyurulur:)))


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA