Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Ohhh...Sefan olsun Bengi Bey!

Takvim Gazetesi'ni tebrik ediyorum. Çünkü dün müthiş bir habercilik başarısı gösterdi. BDP'nin en agresif, en sekter milletvekili olarak bilinen Bengi Yıldız'ın tatil fotoğraflarını yayınladı. Hem de boy boy... Bodrum'da çekildiği iddia edilen fotoğraflar dün gün boyu internet sitelerinde dolaşımdaydı.
Bence ibretlik fotoğraflardı. Yuvalarından koparılıp, sırtları sıvazlanıp, "Gerilla olacaksın koçum. Bu mesele bizim onur meselemiz! Şeref meselemiz!" denilerek dağa gönderilen Kürt çocuklarının, delikanlılarının, onların analarının, babalarının yüzüne tokat gibi inecek fotoğraflar! Yazık...Vallahi de billahi de yazık...
Hale bakınız ya! Bir yanda bizim karakollar basılırken, askerler şehit olurken bazı generallerin golf oynarken çekilmiş fotoğrafları, diğer yanda bir lokma çocuklar idealizm uğruna dağlarda cirit atarken onların ağabeylerinin güzel hatunlarla çekilmiş Bodrum fotoğrafları. Ne berbat bir manzara değil mi?
Ne acayip bir durum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA