Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Hülya Avşar'ın yerinde olmak!

DünFatih Altaylı'nın yazısından anladığımız kadarıyla Hülya Avşar 15 yaşındaki kızı Zehra'nın arkadaşlarıyla yaşadığı tatsız olayı haber yapan kendisine, serzenişlerini ileten mesaj yollamış. Avukatı değilim ama Zehra'yla akran bir evlat sahibi olarak çok üzüldüm Avşar'ın yaşadıklarına. Anne olarak onu iyi anlıyorum ve haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Evet doğru söylüyor Altaylı! ABD'li yıldızların çocuklarının hayatı hep mercek altındadır ama burası ABD mi? Ne olur yani ünlüler değilse de çocukları konusunda daha hassas davransak? Tiraj mı kaybederiz? Reytinglerde geri mi kalırız? Hadi orda hassas olamıyoruz anladık; çünkü haber her şeyin başını çekiyor ama hiç değilse analığa biraz saygı gösterelim arkadaş!
Bir ana, yüreği yanıyor cayır cayır sana mesaj atıyor. O anaya köşenden bodoslama dalmak neyin nesi? Bu da büyük haberciliğin bir gereği mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA