Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Ayşe ve Zilan

Yazı işleri müdürümüz Metin Sever Diyarbakır'a Ayşe Özyılmazel'in de geleceğini söylediğinde acayip sevindim. Hatta kendisini arayıp, nevruz akşamı a haber'deki yüzde yüz siyaset adlı programda izlenimlerini paylaşmasını rica ettim. Katılamadı ama çok güzel oldu Ayşe'nin orada olması. Size şaka gibi gelebilir ama ben bir yandan nevruzu, bir yandan da Ayşe'yi izledim. Çünkü ilk kez gelmişti Diyarbakır'a ve şaşkındı. "Sanki Türkiye'nin doğusunda bir kentte değil, bambaşka topraklarda bir yerde gibiyim. Bu insanlar bambaşka bir dile, kültüre ve hayata sahip!" deyip duruyordu. Hatta bazı meslektaşlarımız "Ne işi var bunun burada?" dedi. Ayşe çok bozuldu bunları duyunca ama ona da söyledim. "Mühim olan senin buralarda ne olup bittiğinin farkında olmayan çevrene, samimiyetle anlatabilmendir!"
Ve sonuçta Ayşe şahane bir yazıya imza attı. nevruzda tanıştığı küçük Zilan üzerinden kaleme aldığı duygu yüklü o yazıyı bulup okumanızı tavsiye ederim. Bu arada eğer yayın yönetmenimiz Erdal Şafak onaylarsa Ayşe'yle sürecin etkisini görme için Doğu ve Güneydoğu'yu gezmek istiyoruz. İki farklı karakter, iki farklı kalem olarak meseleye kendi pencerelerimizden bakıp barışa el vermek istiyoruz...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA