Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Sen daha ne gördün Özdil!

CHP'nin Halk TV'sinde Esad'ın Erdoğan'la ilgili ettiği sözler üzerine; "Bir Ortadoğu kasabı katile kendi ülkemin Başbakanına hakaret ettirmem" diyerek şerh koyan Yılmaz Özdil dün bu tavrı üzerine şahsına yapılan hakaretleri sıralamış köşesinde. Belli ki çok dert etmiş kendisine ama bence boşuna! Çünkü ben çok çok daha ağırlarıyla karşı karşıya kalıyorum. Sırf rahatlasın, kendisini daha fazla kasmasın diye söylüyorum inanın Özdil'i bu milli duruşundan dolayı eleştiri bombardımanına tutan aynı cenah her gün, her yazı sonrası şahsıma ağza gelmeyecek küfürlerle saldırıyor. "Yalakalık için RTE'den kaç para aldın?" ne ki! Biz neler duyuyoruz neler! Düşünün 16 yaşındaki oğlum sosyal medyada hakkımda yapılan yorumlara bakmıyor artık. Yok sayıyor. Çünkü; "Dayanamıyorum anne!" diyor. Çocuk kinlenmesin, içinde büyütmesin diye ben de diyorum ki; "Boşver oğlum kötü söz sahibine aittir. Onlar bana değil aslında kendi annelerine, kız kardeşlerine, kızlarına ediyorlar o küfürleri..."
Hülasa... Aslında hep söylediğim bir şeydi bu. Özdil'in yaşadıkları ile doğruluğu ispat edildi. Maalesef iktidar muhalifi cenahın büyük çoğunluğunun sahip olduğu dil çok ucuz ve ahlaksız bir dil! Kimki bu hükümetin icraatını övüyor ya da hükümetten yana ona küfür ediyorlar. Aşağılıyorlar. Hakaret ediyorlar. İlk zamanlar ben de çok üzülüyordum Özdil gibi ama artık takmıyorum. Görmezden geliyorum. Tavsiyem onun da aynı yolu izlemesidir. Okumasın bu gibi durumlarda bu cenahın yazdıklarını! Es kaza okursa da okumamış sayıp derhal delete tuşuna bassın! En doğrusu bu çünkü onların eleştiri adı altında yazdıklarını ancak çöp kutuları kaldırır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA