Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Çıkıntılık!

Bir insan, hele de onlarca yıldır bu ülkenin en önemli yayınlarında yöneticilik yapmış, kalem oynatmış bir şahsiyet nasıl açık eder kendisini bu kadar, inanın gözlerime inanamadım.
Marmaray'ın basın tanıtımına davet edilmeyen Mehmet Yakup Yılmaz dün köşesinden demiş ki: "Sanırım çıkıntılık yaparım diye beni davet etmediler ama haklılar çünkü yapardım!"
Evet ilk bakışta Yılmaz'ın bu yazdıkları Bakan Yıldırım'a ve ekibine sitem gibi algılanıyor ama biraz daha derin düşündüğünüzde aslında amacının Ertuğrul Özkök'e çakmak olduğunu anlıyorsunuz. Çünkü Marmaray'ın tanıtımına davet edilen ve projeyi ertesi gün kendisine ayrılan iki tam sayfada ballandıra ballandıra anlatan Özkök'ten başkası değil! (Hakkını teslim edeyim gerçekten bir proje ancak bu kadar güzel anlatılırdı) Ne diyeceğimi bilemiyorum, inanın. Yılmaz'ın bu yaptığının ancak ergen bir kalemin yapabileceği türden bir kıskançlık olduğunu mu söylesem size, yoksa AKP iktidarına muhalefet konusunda yaptıkları aralarındaki zımni anlaşmanın Özkök tarafından bozulmuş olmasına sinirinden verdiği bir tepki mi desem bilemedim!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA