Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Çığlığa sessizlik çığlık mıdır?

Hocası efendisi Fethullah Gülen'in tam 12 gündür bombalarla yok edilmeye çalışılan Filistinlilerle ilgili tek bir cümle kuramamış olmasını 'Onun sessizliği bir çığlıktır!' şeklinde açıklayarak Zaytung'a ham malzeme sunan Zaman Gazetesi'nin İdareci Müdürü Ekrem Dumanlı'yla ilgili bir şeyler yazdım Facebook ve Twitter sayfamda.
Elbette ki paylaşımımın altına yapılan yorumların birçoğu birbirinden değerli ve çarpıcıydı ama okuduğumda beni en çok etkileyen yorum Filiz Eylül Apaydın Karaman adlı takipçime aitti. Sevgili Karaman birkaç cümlede öyle güzel, öyle duru ve net olarak durumu açıklamıştı ki... İnanın kimseye başka diyecek bir şey bırakmamıştı...
"Kadınların, masum çocukların çığlıklarının 'Arş-ı Alâ'ya ulaştığı noktada sessizliğin çığlık olarak adlandırılması bile Allah'ın gücüne gider..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA