Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Mehmet Müezzinoğlu...

Belki çoğunuz onu siyasette ya da Sağlık Bakanı olunca tanıdı ama ben onu tam 10 yaşımdan beri tanırım. Streskopuyla ciğerlerimi ilk dinleyen doktor olarak bilirim. Kimden bahsettiğimi sanırım anlamışsınızdır. Mehmet Müezzinoğlu... İyi bir doktor, iyi bir insandır. Dürüst kişiliği konusunda da hiç şüphem yoktur. Ancak bence yanıltılıyor. Kendisinden önce bakanlığı ahtapot gibi sarmış sarmalamış ve yıllardan beri kurdukları düzenek çatırdayacak diye panikleyen rant çetesinin tuzağına düşürülüyor.
Geçtiğimiz hafta Abdurrahman Şimşek ve Dilek Güngör'ün 'İlaçta Paralel Vurgun' haberinin yankıları devam ediyor. İşin garip tarafı, haberdeki her satırın belgesi ve kirli ilişkilerin kare kare fotoğrafı olmasına rağmen büyük bir aymazlıkla arkadaşlarımızı çamurlamaya devam eden sağlık rantçılarının arkasını yine Paralel Medya toplamaya çalışıyor. Öyle şeyler üfürüyorlar ve vurgunculukları ortaya saçıldı diye öyle palavralar sıkıyorlar ki inanılır gibi değil. Benim Sayın Müezzinoğlu'ndan, Mehmet Ağabey'imden bir ricam var; Lütfen bu haberleri ciddiye alın ve 'hepsi düzmece' diyen o tayfaları uzak tutun! Onlar sadece bakanlığın bütçesini kemirmiyorlar, aynı zamanda sizin de altınızı oyuyorlar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA