Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Bu hayvanları asmak lazım!

Hiçbir şey için değil belki ama bu suç için kesinlikle idam yasası çıkartılmalı. Yoksa bu hayvanlık bitmeyecek bu ülkede! Kadına hayvanca yaklaşan ve hayvan gibi davranan alçak namussuzlar tükenmeyecek!
Herkes gibi ben de çok üzüldüm Özgecan'ın başına gelenlere. İnsanın midesi kaldırmıyor. Havsalası almıyor. Dün cenazesinde anacığının babacığının halleri perişan etti hepimizi. Empati yapıp kendimizi onların yerine bile koyamadık çoğumuz. "Allah'ım Özgecan'ın başına gelen ya benim çocuğumun başına gelseydi?" diyemedik. Çünkü düşüncesi bile insanın tüylerini ürpertiyor. Gerçekten diyecek bi söz bulamıyorum. Söz yok çünkü bu korkunç cinayetin üzerine söylenecek. Tek diyebileceğim şey; Belki mevcut yasalar çerçevesinde bunu yapabilmek mümkün değil ama keşke bir imkan olsa da, fırsat verilse de ibret olsun diye bu hayvanları milyonların gözleri önünde assak! Ancak içimiz soğur. Ancak Özgecan'a yapılanların hesabı sorulmuş olur! Haksız mıyım?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA