Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Koç Burcunda Venüs Retro’su (4 Mart-15 Nisan)

KADINLAR VENÜS'TEN ERKEKLER MARS'TAN

İlişkilerinde abartılı ve taşkın davranışlarda bulunan magazin dünyasındaki hemen hemen her ismi içine çekerken, geçmişte tam olarak konuşulmamış konular tekrar alevlenecek. Bu yazıyı okurken hadi canım bu kadar da olmaz dediğiniz birçok şeyin kat be kat üstünün yaşandığını mayıs ayına kadar göreceğimiz bu 41 günlük döngü büyük hesaplaşmanın asıl medyada yaşanacağını gösterecek.

Venüs Retro'su değişim için hareket ederken, bitmesi gerekeni de bitirecek bir etki yaratacak. Aslında bir süredir farkında olduğunuz ancak toz konduramadığınız her şey revizyondan geçerek, kendi içinizde yarattığınız pembe bulutlar dağılacak.

Bundan sonra ben ne görsem şaşırmam dediğiniz günler son buluyor, şaşkınlığın da bir sınırı olmadığını bu süreçte öğrenmeye başlıyoruz. Yani anlayacağınız bu Venüs Retro'su hayatlara durum güncellemesi yapacak. 2017 yılını 2017 yapacak ilkbahar-yaz modası gibi geçecek evliliklerden tutunda gündemden düşmeyen evlilik programlarının da akıbetini belirleyecek. Dünya aşk durumlarına güncelleme atarken hangi dünya liderlerinin yatak odası sırlarının deşifre edileceğini, kimlerin göründüğü gibi olmadığını ortaya koyacak. Dizi tadında ki Venüs Retro'sunu seyrederken siz siz olun büyük laflar söylemeyin. Yer duymasa gök duyar unutmayın.

Hep mi kötü olacak derseniz, aslında hayır. Venüs' ün birlikteliklerde duyulan şüpheye tahammülü yok ve bunu açıkça yeryüzüne yansıtmayı planlıyor. Sevgi bağının zayıfladığı her türlü ilişki bitmeye mahkumdur. Eğer bunu siz tek başınıza yapmaya cesaret edemiyorsanız, gerilemenin devam edeceği 41 günlük süreçte Venüs size destek olacak. 'Ama ben onu çok seviyorum.' deseniz de sevginin her şeyi çözmediğini siz de çok iyi biliyorsunuz. Bilmiyorsanız da Venüs Retro'su bunu hatırlatacak.

VENÜS RETRO'SUNUN BURÇLARA ETKİLERİ;

KOÇ: İş hayatın ve kariyerin ön planda! Bir süredir düşündüğün iş değişikliği ile ilgili gelişmeler söz konusu olabileceği gibi, kendini ifade ederken doğru yöntemi kullanman hakkında olumsuz düşünülmesine neden olabilir. Eğer ilişkisi yeni bitmiş bir Koç burcuysan, eski sevgilinin sana barışma fikriyle gelmesi çok olası, ancak bu döngüde ilişkinin neden bittiğine dair sebepler de karşına çıkabilir.

BOĞA: Yönetici gezegenin Venüs geri hareketi sırasında eskiye karşı duyduğun özlem artabilir. Eğer geçmişte yaşadığın bir ilişkinin izlerini hala taşıyorsan bu süreçte geri dönmek adına adım atmak isteyebilir, gereğinden fazla kendinin suçlu olduğunu düşünebilirsin. Sorumluluklarının her ne kadar farkında olsan da zamanın da yetiştiremediğin işlerin başına dert açabilir.

İKİZLER: Eski günler yeniden! Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla görüşebilir, bir süredir irtibatta olmadığın aile yakınlarıyla iletişim kurabilirsin. Eğer ilişkisi olan bir İkizler burcuysan bu dönemde tanışacağın birisi hayatında vazgeçilmez bir yer alabilir ve birlikte olduğun kişiye karşı farkında olmadan tutumunu değiştirebilirsin.

YENGEÇ: Hiçbir şeyden emin olamıyorsun! Ortaklı bir iş yapısına sahipsen yanlış anlaşılmalar sebebiyle işlerde bir süre karışıklık yaşayabilirsin. Eğer evli bir Yengeç burcuysan bir süredir aklını kurcalayan ayrılma fikrinle ilgili net bir karar almak isteyebilirsin. Ancak unutmaman gerekir ki sen bile henüz emin değilken, eşinden ayrılık üzerine alacağın cevap seni memnun etmeyebilir.

ASLAN: Rutin hayatında işler biraz karışabilir. Bir süredir taşınmayı ya da yaşam alanındaki eşyaları değiştirmeyi düşünüyorsan bu süreçte aksilikler yaşayabilir, işlerin istediğin gibi gitmediğine tanık olabilirsin. Eğer evli bir Aslan burcuysan ve ayrılmayı düşünüyorsan, keskin bir kararla ailenin yanına taşınabilir ya da kendine yeni bir alan kurmak isteyebilirsin.

BAŞAK: Eski aşklar ve sevgililer… Güç savaşanlarına gireceğin bu döngüde dediğim dedik tavrın başına olmadık işler açabilir. Eğer kurumsal bir yerde çalışan Başak burcuysan dikte eder gibi konuşman sebebiyle eleştirilebilirsin. Gönül kapılarını herkese sonuna kadar açman çevrendeki insanlarla sorun yaşamana sebep olurken, eski aşklar teker teker seninle yüzleşmek isteyebilir.

TERAZİ: Yenilik biraz daha bekleyebilir. Tahammül sınırını zorlayacak aile, iş ilişkileri yaşayabilirsin. Yatırım yapmak için ideal günler olmamakla beraber, alım satım konulu işler istediğin gibi ilerlemeyebilir. Eğer estetik yaptırmayı düşünen bir Terazi burcuysan Venüs geri hareketinin bitmesini beklemeni tavsiye ederim.

AKREP: Aile ilişkileri çok konuşulacak. Kardeşiniz ya da kardeşiniz gibi gördüğünüz bir akrabanızla sorun yaşayabilir, belli konularda zıtlaşabilirsiniz. Bu döngüde etrafınıza çok fazla eski ilişkinizden bahseden insanlarla karşılaşabilir ve bu durum farklı düşünceleri içine girmenize neden olabilir. Her konuda yorum yapmamak faydanıza olacaktır.

YAY: Unutkanlık başına iş açabilir. Bu süreçte önemli belge ve dokümanlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Özellikle eşyalarını nereye koyduğuna dair çok fazla dikkatsizlik yaşayabilirsin. Eğer evli bir Yay burcuysan eşinin ailesi ile karşı karşıya gelebilir, eşinle bire bir halledemediğiniz sorunları aile meclisinde konuşmak isteyebilirsin. Eğer 2.5 yıldır birlikteliği olan bir yay burcuysan, ilişkinin geleceğin sorgulayabilirsin. Hatta birlikte olduğun kişiye bir uzmana gitmeyi teklif edebilir farklı çözümler başvurmak isteyebilirsin. Venüs Retro'su en çok senin aşkı sorgulamana sebep olacak!

OĞLAK: Her şeyden şüphe duyuyorsan bu döngüde keskin kararlar alabilirsin. Her gün görüştüğün samimi arkadaşlarından uzaklaşmak isteyebilirsin. Ön görülü insanlarla görüşmek bu dönemde sana iyi gelmeyebilir. Eğer ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, bir daha sevmek yok diyerek ilişkinde sert kararlar alabilir daha önce söyleyemediğin birçok şeyi bu dönemde söyleyebilirsin. Sevgilinin ilgisiz tavrını kendine bağlamadan, başkalarını suçlamayı tercih edebilirsin.

KOVA: Hayatında yeni risklerle yer açmak isteyebilir, düzenini değiştirmek adına adım atabilirsin. Bu süreç senin için inişli çıkışlı günlerin başlayacağını da işaret ediyor. Eğer ilişkisi olan bir Kova burcuysan her şeyi kendine saklamak isteyebilirsin, sevgilinle paylaşımlarını azaltabilirsin. Başına buyruk davranmak istemen ailenle aranda sorunların yaşanmasına neden olabilir. Olaylara karşı mantıklı bakış açını kaybedeceğin bu döngüde konuşmaların değişken olabilir.

BALIK: Maddi konular gündemde! Maddi konulu ödemelerde ki aksama seni çevrendeki insanlardan destek almaya yönlendirebilir. Ancak kardeşin kadar yakın gördüğün arkadaşlarının rahatsız edici tavırlarıyla karşılaşabilirsin. Kıskançlıklara, açık eleştirilere maruz kalabilirsin. Eğer 2016 gizli bir ilişki yaşadıysan bu döngüde ifşa olabilir. Eğer ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan bu döngüde uzun telefon görüşmeleri söz konusu olabilir.

Astrolog Zeynep TURAN

YAY BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA