6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Ayakkabıları böyle çalmıştı... Güven Timleri aynı yerde yakaladı | Video

Ayakkabıları böyle çalmıştı... Güven Timleri aynı yerde yakaladı | Video

03.04.2020 | 16:35

Sivil Güven Timleri, camilerden ayakkabıları çalan bir kişiyi yakaladı. Şüpheli, son olayında Sultanahmet Camisi'nden çaldığı ayakkabıyla yine Sultanahmet Camisi'nin çevresinde dolaşırken yakalandı

İstanbul Polisi'ni harekete geçiren son olay, 13 Mart Cuma günü saat 12.30 sıralarında Fatih İlçesi'ne bağlı Sultanahmet Camisi'nde meydana geldi. Cevdet K. isimli mağdurun cami içerisinden ayakkabısı çalındı. Peş peşe benzer şikayetler üzerine soruşturma başlatan İstanbul Polisi güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve 39 yaşındaki şüpheli Tuğrul A.'nın açık kimliğini tespit etti. Çok sayıda camiden ayakkabı çaldığı iddia edilen şüpheli Tuğrul A., yine Sultanahmet Camisi etrafında dolaşırken yakalanarak gözaltına alındı. Mağdur Cevdet K.'ya ait olan ve Sultanahmet Camisi'nden çaldığı ayakkabı da şüpheli Tuğrul A.'nın ayağındaydı. Açıktan Ürün Hırsızlığı ve Nafaka Hükümlerine Uymamak suçlarından iki kaydı bulunduğu anlaşılan şüpheli Tuğrul A., İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin Sultanahmet Camisi'nden mağdur Cevdet K.'ya ait ayakkabıyı çaldığı ve kaçtığı o anlar güvenlik kameralarının görüntülerine işte böyle yansıdı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA