6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Bakan Eroğlu'dan her şeyi geriden takip ededen İnce'ye: “Good morning sayın İnce”

Bakan Eroğlu'dan her şeyi geriden takip ededen İnce'ye: “Good morning sayın İnce”

06.06.2018 | 19:14

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, CHP Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin vaatlerinin şuan yürürlükte olduğunu belirterek , “Günaydın ‘Good morning’ demek lazım. Good morning sayın İnce” diye konuştu.

Memleketi Afyonkarahisar'da bir dizi açılış ve temel atma törenleri ne katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Muharrem İnce'nin vaatlerinin şuan AK Parti hükümeti tarafından uygulandığını ifade ederek İnce'yi eleştirdi. Bakan Eroğlu, "Çiftçiye neticede destekten bahsediyor. Haberleri yok. Bunlar biraz derslerine çalışsa. Meydana çıkıyor. Gaf üstüne gaflar yapıyor. Efendim 18 yaşından küçüklere hastanelerde ücretsiz muayene ettireceklerini söylüyorlar. Tedavilerini ücretsiz olacakmış? Günaydın 'Good morning' demek lazım. Good morning Sayın İnce. Peki, çiftçilere mazot desteği. Ya haberi yok be ey Kılıçdaroğlu. Onlara da ne diyelim; guten morgen. Ayrıca çiftçilere 2002 yılında 1.8 milyar TL'lik destek veriliyordu. Bu da zirai destekti. Bu sene ise 14.8 Milyar TL'dir. Bakın unutmayın. Ey çiftçi kardeşim. Çiftçileri Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak hamilerinden birisi de benim. Tarım bakanlığı ile birlikte en büyük desteği veriyoruz. Desteklemeler 8 kat artmış" dedi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA