6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan skandal yalan paylaşım! Önce yalan söyledi, sonra özür diledi, sonra sildi | Video

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan skandal yalan paylaşım! Önce yalan söyledi, sonra özür diledi, sonra sildi | Video

23.03.2020 | 16:04

İBB Sözcüsü Murat Ongun,  çalışma sistemi gereği temizlediği yerlerin fotoğrafını çekip amirlerine gönderen işçinin görüntüsünü paylaşıp, Çekmeköy Belediyesi işçisi olduğunu ve Belediye Başkanı'nın bilgisi dahilinde trollük yaptığını  iddia etmişti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın temizlik personelinin kendilerine ait olmadığını, görüntülerdeki personelin de normal bir amir bilgilendirme işlemi yaptığını açıklaması ve bunu görüntülerle kanıtlaması üzerine Murat Ongun özür dilemişti. Çekmeköy Belediyesi, güvenlik kameralarını kanıt olarak sunarak sadece kendilerinden değil işini titizlikle yapan işçiden de özür dilenmesi çağrısında bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'dan özür dilediği halde uzun süre yalan içeren tweetini silmeyen Murat Ongun, Çekmeköy halkından gelen tepkiler üzerine hem iftira attığı, hem de özür dilediği tweetleri sildi.

Şimdi işini düzgün yaparken, işi bilmeyen yöneticiler tarafından yanlış anlaşılarak siyasi rant malzemesi haline getirilen ve sosyal medyada linç ettirilen işçinin akıbeti merak ediliyor.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA