6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan görevine veda etti | Video

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan görevine veda etti | Video

30.11.2020 | 10:38

HSK Genel Kurulu Kararnamesi'yle Yargıtay üyeliğine atanan İrfan Fidan Başsavcılığını yürüttüğü İstanbul Adliyesi'ne veda etti. Fidan konuşmasında, ‘2016 yılındaki hain kalkışmanın ardından başsavcılık gçrevini üstlendim be 4,5 yıldır bu görevi yapmaya çalıştım. Zor dönemler yaşadık ve bu dönemde herkesten destek gördük. Bir gün görev gelecekti ve o gün bugünmüş tüm çalışma arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum’ diye konuştu.

4,5 yıldır İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten İrfan fidan cuma günü yayınlanan HSK Genel Kurulu kararnamesi ile Yargıtay üyeliğine atandı.

HSK Genel Kurulu kararnamesi ile İstanbul Cumhuriyet başsavcı Vekilinden yargıtay üyeliği görevine atanan İrfan Fidan bugün görev yaptığı İstanbul Adalet Sarayı'na veda etti.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA VEDA ETTİ

İrdan Fidan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı terör suçları Soruşturma Bürosu'ndan başsavcı bekili olarak görev yapıyordu. Yıllardır görev yapan İrfan Fidan yaptığı konuşmasında görevli savcı ve personellere veda etti. Fidan, 2016 yılındaki hain kalkışmanın ardından başsavcılık görevini üstlendim be 4,5 yıldır bu görevi yapmaya çalıştım. Zor dönemler yaşadık ve bu dönemde herkesten destek gördük. Bir gün görev gelecekti ve o gün bugünmüş tüm çalışma arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Komisyon başkanı Okan Albayrak veda konuşması sonrası Fidan'a Çiçek takdim etti. Ardından İrfan Fidan adliyeden ayrıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA