6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul'da sokağa çıkma yasağında fırıncıların kürekli sopalı feci kavgasının görüntüleri ortaya çıktı | Video

İstanbul'da sokağa çıkma yasağında fırıncıların kürekli sopalı feci kavgasının görüntüleri ortaya çıktı | Video

13.04.2020 | 11:35

Son dakika haberi... İstanbul Esenler'de sokağa çıkmanın yasak olduğu dün sabah saatlerinde sopalarla ve fırıncı kürekleriyle birbirine giren 10 fırıncının feci kavgasının görüntüleri ortaya çıktı!

Olay, Esenler Nine Hatun Mahallesi Aziziye Caddesi üzerinde yaşandı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle caddeye gelen 2 kişi araçlarıyla ekmek satmak istedi. Caddede bulunan bir ekmek fırının çalışanları ise araçlarıyla gelen kişilere tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesinin ardından 10 kişi yumruk ve sopalarla kavga etmeye başladı. Kavga eden fırıncıları olay yerine gelen polis ekipleri ayırdı. Kavgaya karışan 10 kişiye sosyal mesafeyi korumadıkları için polis hıfzıssıhha kanunu kapsamında 3 bin 180 lira para cezası keserken, tarafların birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Kameraya yansıyan görüntülerde ise, fırıncıların ellerindeki sopalarla birbirlerine saldırdıkları ve çevredekilerin ayırmaya çalıştıkları görülüyor.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA