6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Ümitcan Uygun'un dövdüğü Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ailesinden flaş açıklama | Video

Ümitcan Uygun'un dövdüğü Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ailesinden flaş açıklama | Video

07.06.2020 | 11:50

Ümitcan Uygun isimli şahısn döverek bayılttıktan sonra videosunu çektiği Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ailesi ve annesinden kabri başında açıklama yaptı.

Aleyna Çakır olarak bilinen ve sosyal medyada en çok konuşulan ölüm olayı ile ilgili Kırşehir'de bulunan aile konuştu.


"Ciğerim yandı, ciğerimi yakanların da ciğeri yansın" diyen anne Hatun Esen, "Beni kurtarın ciğerimi yakanların ciğeri yansın. Ben, anneyim yanıyorum başka anneler yanmasın... Ceylan gözlümü kim yaktı ise onlarda yansın"dedi.


Kızımın kafası morarmış diyen anne Hatun Esen, "Kafasını mosmor bacaklarını simsiyah etmiş çocuğumun sağlam bir yerini koymamış her tarafı kırık, caninin dışarıda gezmesini istemiyorum. Ben yandım başka anneler yanmasın" diye düşüncelerini anlattı.


Baba Mehmet Esen ise kızının mezarı başında çocuğunun katilinin bulunmasını istediğini belirtti. Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen intihar mı etti? Öldürüldü mü? İddiaları ve sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından dayak atılıp bayıldığı videonun ortaya çıkmasıyla ölüm olayı sosyal medyada son dakika olarak paylaşılan haberler arasında girmişti.


Üniversite öğrencisi Aleyna Çakır'ın ölümü sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından bayılana kadar dövüldüğü iddiası kısa sürede milyonlarca kişi tarafından paylaşılmıştı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA