6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
FETÖ, Türkiye ziyaretinde Papa'yı öldürtecekti

FETÖ, Türkiye ziyaretinde Papa'yı öldürtecekti

02.02.2017 | 00:29

A Haber'de yayınlanan Söz Teması programına katılan Doç. Dr. Selçuk Özdağ FETÖ hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, "FETÖ'nün Türkiye'yi karıştırmak için ziyareti sırasında Papa'yı öldürtecekti" dedi. . .

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun söylediği bir söz var "Bizim tarlayı çoktan sürmüşler". Bazı çocukları kullanmak istediler Papa Türkiye'ye geldiği zaman çocuların gençliğini, heyecanlarını, enerjilerini kullanarak Papa'ya karşı bir eylem yapmak istediler. O zaman MİT, ben ve rahmetli Yazıcıoğlu bu suikast girişimini birlikte engelledik.

O zaman Türkiye'ye gelen Papa'ya suikast yapmak için dört genç bir araba ile yola çıkıyor. Arkasında kim var bunların bilmiyorum ama beşinci şahsı arıyorlar ve bulamıyorlar. Daha önce Memet Ali Ağca olayı var biliyorsunuz, Abdi İpekçi olayı var, Türkiye'de bu tür siyasi eylemler ile beraber amaç geleceği karartma eylemleridir. Nerede bir illegalite var ise bu illegalitenin arkasında mutlaka yabancı casuslar vardır.

O zaman bazı çevreler tarafından Papa Türkiye'ye gelmesin diye bir kampanya başlatıldı hatırlarsanız. Bizde şöyle demiştik biz şöyle bir medeniyetin çocuklarıyız klisenin, havranın ve camiinin yan yana olduğu bir medeniyetin evlatlarıyız. Piyale Paşa'nın Kıbrıs'ı fethettiği zaman biz orada yıkılan klisleri ölçülerini almak için mimarlar gönderdik İstanbul'dan o mimarlarla beraber o kliseler onların istediği şekilde yapıldı ve onlara teslim edildi. Biz böyle hoşgörü medeniyetinin çocuklarıyız Papa ülkemize gelse ne olur dediğimiz zaman birileri çok ciddi şekilde rahatsız olmuştu.

Şimdi Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri bulunduğu zaman Abdullah Gül'e bir ihbar gelmişti hatırlarsanız ve bu ihbar üstüne sayın Gül bunu savcılara ihbar ettirdi. Bir kasetti biliyorsunuz ve bu kaset savcılara intikal ettirildikten sonra burada helikopterin parçalarının söküldüğünü gördük. Bu parçaları söken Aydın Özsıcak isimli bir şahıstı. Özel kuvvetler bünyesinde bulunan FETÖ' cü bir asker. Aynı şahıs Cumhurbaşkanı'nın Marmaris'te kaldığı otele baskın yapanlardan biriydi. Yanı şahıs hem Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter parçalarını söküyor hem de Cumhurbaşkanı'nın oteline saldırı düzenliyor. Bunların hiçbiri tesadüf değildir

.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA