6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan asker yaşadıklarını anlattı

Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan asker yaşadıklarını anlattı

20.12.2016 | 22:49

Terhisine 4 ay kalan 23 yaşındaki Recep Güney evinde istirahatine devam ederken, gelen misafirler geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Yaşadıklarını anlatan Recep Güney, durakta bir kişinin indiğini ve hemen ardından patlama yaşandığını belirterek, "Anında yere yattım ve bildiğim bütün duaları okudum. Yaralı olan arkadaşım ile otobüsün camından atlayarak hastaneye gittik

Ancak biz giderken ambulans ile değil yürüyerek gittik. O an korku ile neden yürüyerek gittiğimi de hatırlayamıyorum. Hastanede hemen bizi yatırarak tedavi altına aldılar, ben diğer arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum. O an neler yaşandığını tam olarak hatırlayamıyorum. Benim yaptığım sadece dua etmek oldu. Kalkarak hastaneye gittim, tam detayın ne olduğunu bile bilmiyorum. Parmaklarımda kırık var, dalağımda ise yırtılma olmuş. Çok şükür ameliyatlık bir durumum yok, şu an iyiyim" dedi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA