6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Markar Esayan: CHP gündem değiştirmeye çalışıyor

Markar Esayan: CHP gündem değiştirmeye çalışıyor

17.05.2016 | 01:03

A Haber'de yayınlanan Erkan Tan'ın sunduğu Arka Plan programına konuk olan AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarını değerlendirdi. Esayan, "CHP şeytan ile iş birliği yaptı. Atatürk'ün partisini yerli çizgiden uzaklaştırdı. Kaset komplosunda ifadeye çağırıldığı için gündemi değiştirmeye çalışıyor." dedi.

"CHP ŞEYTAN İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI"

Ne zaman halkı karşınıza alırsanız, onunla iş birliği içerisine giren bütün yapıların tarihin çöplüğüne onursuz bir şekilde gitmek konusunda başka bir tercihleri kalmaz. CHP, maalesef şeytan ile işbirliği yaptı ve bunun bedelini ödeyecek. Ne olursa olsun CHP, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu bir parti ve benim karşı olduğum bir ideolojiyi benimsemiş bir çizgi ama en nihayetinde İsmet Paşa da dahil olmak üzere milli ve yerli bir çizgileri vardır.

"CHP GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR"

Bu yapıya 2010'da bir müdahalede bulunuldu ve bu müdahale Deniz Baykal'ın, yani yerli ve milli bir çizgisi olan bir liderin çok zelil bir şekilde hal edilmesinden sonra CHP'ye operasyon yapıldı. Bu çok net. Bu son 'kan' açıklamasından hemen öncesinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kılıçdaroğlu'nu bu kaset meselesinde ifadeye çağırdı. 'Kan' meselesi ile ortamı birdenbire germeye çalışmasının nedenlerinden bir tanesi de gündemi değiştirmeye çalışması.

.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA