2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları İstanbul klibi

2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları İstanbul klibi

24.03.2013 | 14:39

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adayları Tokyo ve Madrid'den sonra İstanbul'daki incelemelerine başladı. IOC Başkan Yardımcısı Craig Reedie'nin başkanlığını yaptığı 13 kişilik değerlendirme komisyonu bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına adaylık ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ben ve Başbakan Erdoğan 2020'ye kendimizi adamış durumdayız." dediği konuşmadan önce yayınlanan tanıtım klibinin büyük beğeni topladığı öğrenildi. İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat'ın ayrıntılı sunumunu da destekleyen klibin heyet tarafından da beğenildiği öğrenildi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adayları Tokyo ve Madrid'den sonra İstanbul'daki incelemelerine başladı.

IOC Başkan Yardımcısı Craig Reedie'nin başkanlığını yaptığı 13 kişilik değerlendirme komisyonu bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına adaylık ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ben ve Başbakan Erdoğan 2020'ye kendimizi adamış durumdayız." dediği konuşmadan önce yayınlanan tanıtım klibinin büyük beğeni topladığı öğrenildi.

İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat'ın ayrıntılı sunumunu da destekleyen klibin heyet tarafından da beğenildiği öğrenildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA