Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir montaj faciası

Dikkatli okurlarımızdan Selami Duman, bazı tespitlerini paylaşmak istemiş:
1- Bitmeyen Şarkı dizisinin son bölümünde Yaman, Toprak'ı alıp bir sene boyunca bilinmeyen bir yerde yaşadı. Tesadüfen buldular. Ancak kimsenin aklına özellikle Toprak'ın okula gittiği ve TC kimlik numarası üzerinden bulunabileceği gelmedi!
2- Sportmen programında Hakan Artış'ın partneri olan bayan sunucunun konuğu Fenerbahçeli basketbolcu Birsel Vardarlı'ya sorduğu soruda yanlış bilgi vardı.
Birsel bunu düzeltti ancak sıkıntı burada başladı. Çünkü duruma Hakan Artış'ın müdahalesi, soruyu düzeltmesi ve tekrar kayıt almaları montajda atılmamıştı. Banttan yayınlanan programda kamera arkası görüntüler, olduğu gibi yayınlandı. (Bu arada sunucu bayanın sorularını da Hakan Artış'ın hazırladığı ortaya çıktı.)
3- İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea-Tottenham maçında Tottenham sol beki Gareth Bale (ki çok iyi bir futbolcudur) rakip kaleye çok kötü bir şut çekti. Sunucunun yorumu şöyle idi: "E herkes bir Sergen veya Hakan Ünsal değil ya..."
Sergen'i anladık da, Gareth Bale topa bir kere kötü vurdu diye Hakan Ünsal'la kıyaslamak lüzumsuz kralcılıktan öte değil. Biz Hakan Ünsal'ın ne şutlarını biliriz. Onun için yorumlara dikkat diyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA