Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Feriha gülsün diye

Bir eli yağda, bir eli balda... Bir giydiğini bir daha giymiyor. Herkesin girmeye can attığı bir üniversiteyi kazandı. Herkes onu Etiler sosyetesinin üyelerinden biri sanıyor. Genç kızların peşinden koştuğu, âlemin en çok talep gören delikanlısı ona deliler gibi âşık...
Gel gelelim, kızın yüzü bir türlü gülmüyor. Hep somurtuyor, hep somurtuyor...
Evet, Feriha'dan (Hazal Kaya) söz ediyorum. Hani neredeyse tüm dizi izleyicileri birleşip, Gülben Ergen'e gidecek, 'Feriha Gülsün Diye' kampanyası başlatması için... Yahu insan azıcık gülümser, biraz mutluymuş gibi yapar. Çocukcağız seni özel uçakla tatile bile götürdü, bir gülücüğü çok görmesene... Yok, yok, yok... Surat değil, mahkeme duvarı.
Ama görünen o ki, Feriha'nın başına bir kez daha talih kuşu konacak. Bizim kapıcı kızı, saraya girecek... Vallahi diyorum, bakın yeminle...
Hazal Kaya'yı önümüzdeki günlerde Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak izleyeceğiz.
Feriha'cık, zaman yolculuğuna çıkıp Mahidevran Sultan'ın Arnavutluk Sarayı'ndan gelen kız kardeşi Lebriz Sultan olarak, iki bölümlüğüne Payitaht'ta yatıya kalacak... Vallahi bu kız hem güzel, hem de çirkin şansına sahip!
Latife bir yana, Hazal Kaya, performansıyla yeni nesil oyuncular arasında kendini iyice fark ettirmeye başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA