Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pascal'dan dizi bekliyorum

Evet, Pascal mutlaka bir dizide oynamalı. Öncelikle ekrana çok yakışıyor. Her şeyden önemlisi, son derece sempatik. Ayrıca fiziği de mükemmel. Atletik görüntüsüyle özellikle ekran başındaki hanımları etkiliyor. Eminim pek çok kadın ona dokunabilmek için can atıyordur.
Bunun yanı sıra, son derece disiplinli. İşini her zaman ciddiye alıyor. Doğuştan rol kabiliyeti var. Kalabalıklara alışkın, kamerayı seviyor. Onu idare etmek, bir yönetmen için çocuk oyuncağı. Ayrıca Acun'la yaptığım görüşmelerde Pascal'ın son derece mütevazı olduğunu duydum. Öyle parada pulda gözü yokmuş. Kadınlar tarafından her daim el üstünde tutulmasına rağmen, her önüne gelene de kuyruk sallamıyormuş. Yani şov dünyasındakilerin tersine, ilişki konusunda da son derece seçiciymiş...
Diyeceğim o ki, bu Pascal dizi oyunculuğu için biçilmiş kaftan... Onu en son cuma günü Seda Sayan'ın programına konuk olduğunda izledim ve yeniden hayran oldum. Muhteşem gösterisiyle bir kez daha ekran başındakileri büyüledi... Tabii ki onu eğiten sahibinin de hakkını vermek lâzım. Bir köpeğe bunları yaptırabilmek her babayiğidin harcı değil...
Ne oldu?
Yoksa siz başka Pascal'dan bahsettiğimi mi sandınız? Yok canım, benim sözünü ettiğim, Yetenek Sizsiniz'in gizli yıldızı, büyük yetenek, şahane golden retriever, muhteşem köpek Pascal!
Mutlaka bir dizide oynamalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA