Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şok... Şok... Şok...

Eminim, görüntü bu hafta pek çok magazin programında bu anonsla duyurulacak. Yıllardır efendi kişiliği, ölçülü tavırları, hem sahnede, hem sahne dışında kontrollü davranışları ile görmeye alıştığımız Erol Evgin, Benzemez Kimse Sana'da öyle bir taklit yaptı ki; 'görmüş geçirmiş' Seyfi Dursunoğlu'nun bile hayretten ağzı bir karış açık kaldı.
Asena'nın şovunun ardından Erol Evgin, "Bir de Michael Jackson'ın şöyle bir hareketi vardı" diyerek kendini sahneye attı. Jackson'ın apış arasını tutarak yaptığı o ünlü dansı gösterince, jüridaşı Dursunoğlu dayanamadı: "70 yaşında bir adamın yapmaması gereken bir hareket. Sen bundan sonra ancak prostat ilacı reklamında oynarsın!"
Peki yılların Erol Evgin'i o iddialı hareketi niye yaptı? Eee, boşuna dememişler "Üzüm üzüme baka baka kararır" diye... Yanıbaşında Huysuz oturursa, en beyefendi adam bile böyle yoldan çıkar işte...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA