Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hint filmi istiyoruz

Televizyon seyircisi giderek daha talepkâr oluyor.
Bunda, internet âleminin dünyayı küçücük bir köy haline getirmesinin de etkisi büyük tabii ki. Bu kez istek, Hint filmleri için...
Bir dönem Raj Kapoor ve 'Avaramu' fırtınası esiyordu. Gülsün Erdoğmuş adlı okurumuz da "Yenisi neden olmasın?" diyor:
"Merhaba Yüksel Bey. Ben Türkiye'de Hint filmlerine karşı olan anlamsız ön yargıya dikkat çekmek istiyorum. Özellikle son yıllarda çok kaliteli filmlere imza atıldı. Ekranlarda bu yapımları görmek isteyen onlarca kişinin istekleri görmezlikten geliniyor. Bizler sesimizi duyurmak için, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir etkinlik başlattık ve kısa sürede 1500 kişiye ulaştık. Bu rakam gün geçtikçe artıyor. Bu, işin sadece gözle görünen kısmı. Bizler ilk olarak kanallara e-posta atarak sesimizi duyurmaya çalıştık. İnternet üzerinden imza kampanyası da başlattık. (imza.la/ tv-de-hint-filmi-istiyoruz) Bu isteğimizi size yazarak bizlere destek olmanızı istiyoruz.
Etkinliğimizden daha detaylı bilgi almak isteyenler; facebook.com/ events/382484098516882 adresini ziyaret edebilirler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA