Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Başkan!

Erhan Yazıcıoğlu'nun iki ay önce Reşat Nuri Güntekin Sahnesi'ndeki jübilesini izleyen tek gazeteciydim. 47 yıl emek verdiği Şehir Tiyatroları'ndan ayrılmak zorunda kalmıştı. Öylesine dokunaklı, öylesine serzenişlerle dolu bir veda konuşması yaptı ki, kendisi dahil salonda gözyaşı dökmeyen kalmadı.
Ne Şehir Tiyatroları'ndan, ne rol aldığı Karadayı dizisi ekibinden kimse vardı jübilede. Bir çiçek bile gönderilmemişti. Biraz da bu hayal kırıklığı ile yapmıştı sanırım o dramatik konuşmayı. Ben de dilim döndüğünce, kalemim erdiğince bu vefasızlığı burada sizlere iletmiştim.
Ancak hata çabuk fark edildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son derece yerinde bir kararla, yaklaşık 50 yıllık emeğin boşa gitmesine izin vermedi ve Yazıcıoğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Yayın Yönetmenliği görevini teklif etti. Yazıcıoğlu da bu görevi büyük bir onur ve mutlulukla kabul etti.
Kadir Topbaş'ı daima sanat ve sanatçının yanında yer alırken görüyorum. Bu kararı için de ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA