Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bizde yetenek had safhada

Eğer ben ve benim gibiler, yeteneğin had safhasındaysak, müzikte muhakkak daha şanssızlar olacaktır

* Tecrübeler insanı olgunlaştırıyor. Bu tavır, bu olgunluk şarkılara nasıl yansıyor? Deli dolu yaşlarda okumak hevesin olmuyor. Şimdi okuyarak öğrenme yaşındayım. Sezen Aksu'nun 20 yaşında yazdığı sözlerle şimdiki şarkı sözleri arasında asırlar kadar fark var gibi. Bu benim için de geçerli. Ben şimdi 'bıçak değse kanamaz kalbim' derken, bundan 10 yıl önce 'kader sana aşığım, seni seviyorum, canım, cicimsin benim' demişim. Şimdi bunların ne kadar komik olduğunu hissedebiliyorum. Artık şarkı için en önemli şeyin söz olduğuna inanıyorum artık.

* Bestelerden söz ederken 'ucuz beste' tanımlaması kullanıyorsun. Nedir ucuz beste? Kimi insan az tecrübelidir, kimine de Allah yetenek vermiştir. Eğer, ben ve benim gibiler, yeteneğin had safhasını almışsak muhakkak daha şanssızlar olacaktır. İşte o bestecilerin şarkıları da mutlaka bizimkilerden farklı olacaktır. Ben de isterim ki herkes iyi beste dinlesin. O yüzden de şarkılarımı herkese veririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA