Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Şarkılarda sesimle yorumum sevişiyor

Eskiden müzikte çok kalabalıktık. Şimdi biz kaldık. Bence geleceğin Sezen'leri, Kayahan'larıyız

* Bu yıl en çok senin albümün sattı. Nedir bunun formülü? İyi şarkı nasıl yapılır? Bir albümü hazırlarken bütün şarkılarıma en iyi şarkıymış gibi özen gösteririm. Bestelerimi ve sözlerimi kendim yazdığım için onları okurken sesim ve yorumum birbiriyle sevişiyor. Bir annenin çocuğuna bakmasıyla bakıcının bakması arasında ne kadar fark varsa bu da öyle bir şey işte. Ben şarkılarımı dadıların eline bırakmadığım için bu kadar popülerim diye düşünüyorum. En çok satan ödülünü almamın asıl nedeni de bu işte; bütün olmak.

* 817 bin kaset satmışsın. Başka birinin şarkılarını söyleyen bir yorumcu olsaydın, bu başarı olmaz mıydı? Sanmıyorum. Şu anki popüler müziğe mutlaka bir Serdar, bir Kenan, bir Tarkan, Bir Mustafa lazım. Onlardan biri olmazsa tadı çıkmaz bu müziğin. Hepimiz aynı sene başladık, çok kalabalıktık ve bizler kaldık. Güzel temeller attık. Bence bizler, geleceğin Sezenler'i, Kayahan'larıyız.

* Şarkı verdiklerinin ruh halini ve beklentilerini hissedebiliyor musun? Onların duygularını bilemem. Ama hiçbir zaman şarkılarımı birilerinin ellerine teslim ederken en ufak bir kapris yapmam. Karışmam. Ben asla solist seçmem. 'Şu şarkıyı buna vermem, çünkü kötü okur' demem.

* Hani çocuklarınızdı şarkılar? Çocuk var, çocuk var... Kendime ayırdığım şarkıları hiç kimseyi düşünmeden cebime atıp saklarım zaten. Başkasını ayırdıklarım için de seçim yapmam çünkü onları zaten bırakmışımdır. Evlatlık vermeye karar vermişimdir onları.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA