Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle araştırması devam ediyor. Nuran Şahin'in esrarengiz kaybı hala araştırılırken Şaban Ataş'ın kaybında da yeni ip uçları bulunuyor. Müge Anlı son bölüm izle, 13 Mayıs 2024 Anlı ile Tatlı Sert bugünkü bölüm izle ekranı
MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE EKRANI
https://www.atv.com.tr/muge-anli-ile-tatli-sert/bolumler
MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?
Muğla'da, 52 gün önce kaybolan inşaat ustası 52 yaşındaki Şaban Ataş'ın, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Karabulut, beraber programa katıldığı Burhanettin Öztürk'ün, eski eşi Şaban Ataş'ı, evde çıkan tartışmada iple boğarak öldürdüğünü ve gömdüğünü söyledi. Tarif edilen yerde Ataş'ın cesedini bulan polis, cinayetle ilgili olarak Emine Karabulut ile birlikte Burhanettin Öztürk ve 1 şüpheliyi daha gözaltına aldı
Şaban Ataş'ın kaybolduğu gün görüştüğü arkadaşı canlı yayında. Ayrılmaz ikilinin arasına ihanet mi girdi?
Burhanettin Bey, Şaban'ın parası ve zaafı olduğu kadınlar ile bir maceraya atılmış olabileceğini anlattı. Müge Anlı, yakın arkadaşı olduğu söylediği Şaban'ın pis işlerini neden canlı yayında döktüğünü sordu. Burhanettin Bey bildiği her şeyi anlattığını, bunların telefon kayıtlarında da çıkacağını söyledi.
Katil zanlısı eş bir kez daha hakim karşısındaydı. Cumhuriyet savcısı, mütalaasında suçun sabit olduğunu belirtti.
Tayfur Kılıç, cenazeyi attığı uçurumu gösterdi. Ekipler uçurumda arama yapmış ama Bedriye'nin cesedi bulunamamıştı. Aile cesedinin bulunması için yeniden başvuru yaptı fakat cenazeye rastlanılmadı. Cenaze bulunamayınca Tayfur Kılıç ifadesini değiştirip karısını öldürmediğini söyledi. Fakat cumhuriyet savcısı mütalaasında suçun sabit olduğunu belirtti.
Nuran Şahin'in kaybındaki soru işaretleri. 82 yaşındaki adama ait tarlalar eşinin üzerine nasıl geçti?
Ömer Bey, Nuran ve kocası tarafından dolandırılmadığını, babasının 6 tarlasını Mustafa'nın üzerine verdiğini anlattı. Ömer Bey Mustafa'nın gelip para istemeden tarlaları devrettiğini söyledi.