Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu Suriye'nin Kamışlı kentindeki terör örgütü PKK/YPG'lilere, hendek kazmak için TIR'larla gönderilen iş makineleri ile konteyner ve akaryakıt tankerleri görüntülendi.
Akşam saatlerinde üzerinde iş makineleri bulunan 2 TIR ile konteyner bulunan 1 TIR ve akaryakıt tankerleri hareket halindeyken kaydedildi.
Daha önce Türkiye sınırından çıplak gözle görünebilen silahlı teröristler, o açıklamaların ardından mevzi olarak kullandıkları yerleri bırakarak geri çekildi.
Karanlığı fırsat bilerek iş makinaları ve diğer araçları geri çekmeye başlayan terör örgütü üyeleri, diğer yandan da sığınacak yer arıyor.
Örgütün yöneticileri, daha önce işgal ettikleri Suriye topraklarına rağmen Esad ile temas sağlayarak bölgedeki petrol gelirlerini yeniden Şam yönetimine vermeye razı olduklarını dile getiriyorlar.