Galatasaray'da geçirdiği son sezonda yıllık 10 milyon avro kazanan Arjantinli santrfor, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmasının ardından transfer dönemini kulüpsüz kapattı.
Avrupa'da aradığı şartlarda bir kontrat bulamayan 33 yaşındaki futbolcu, tekliflerin yetersiz kalması üzerine yeşil sahalara ara vererek ülkesine dönme kararı aldı.
ARJANTİN'DE DOĞAYLA İÇ İÇE BİR HAYAT
Eski eşi Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı dönemin ve yoğun maç temposunun getirdiği baskının ardından Icardi, sevgilisi China Suárez'in Buenos Aires'in Pilar bölgesindeki "Chacras de Murray" sitesinde yer alan kır evine yerleşti.
"BEN HER ŞEYE SAHİBİM"
"İşsizliği başarısızlıkla karıştırıyorlar, ben ise buna hayatı garantiye almak diyorum. Sözleşmesiz olmayı seçeneksiz kalmakla karıştırıyorlar. Ben buna seçim özgürlüğü diyorum. Zamanımın sahibi olmak, geleceğimi güvence altına almak için çalıştım.
Çalışmayı bıraksam da hayatım aynı şekilde devam eder. Benim için endişelenmenizi anlamıyorum. Rahatınıza bakın, huzur içinde ve bolca sevgiyle yaşayın. Ben zaten her şeye sahibim."