Oyuncu İlayda Alişan ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in aşkları doludizgin devam ediyor.
GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADILAR
Ünlü çift geçtiğimiz gün birlikte konser gitti. Konser öncesi gazeteciler çifti yakın markaja alarak sorular sordu.
"BEN ONU SAHNEDE SEVDİM"
Alişan, "Ben onu sahnede sevdim" deyince Oğulcan Engin utandı. İşte o anlar!
Seda Sayan'ın müstakbel gelini İlayda Alişan'dan Oğulcan Engin'e aşk ilanı: Sahnede sevdim!
İlerleyen saatlerde denize giren Alişan, sevgilisi Engin'e 'gel' işareti yaparak yanına çağırdı. Bir türlü suya giremeyen Engin, sonunda cesaretini toplayarak sevgilisini yanına giderek yüzdü. Deniz içerisinde birbirlerine su atarak şakalaşan İkili, daha sonra localarına geçerek güneşlenmeye devam ettiler.
'MESLEĞİNE DEĞİL KALBİNE BAKIYORUM'
Bir süredir birlikte olan İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, Bebek'te görüntülenmişti. Gazetecilerle konuşan çiftten Engin, "İlayda Hanım çok çalışıyor. Görüşememekten şikayetçi oluyor musunuz?" sorusuna, "Hiç şikayetçi değilim. İlayda dengeyi iyi ayarlıyor. Ona yardımcı olmaya çalışıyorum. İki defa set ziyaretine gittim. Çok iyi ağırladılar beni" yanıtını vermişti.
Engin, "Sevgilinizin oyuncu olmasının avantajı ya da dezavantajı var mı?" sorusuna da şöyle karşılık verdi: "Oyuncu, avukat vs. gibi bakmıyorum olaya. Duygusal anlamda, güzel bakıyorum." Geçtiğimiz günlerde Engin'le Milano'ya giden Alişan ise, "Sık sık yurt dışına gidiyoruz. Çok uzun kalamıyoruz set olduğu için. Güzel geçiyor" dedi. Alişan, sevgilisinin romantik biri olduğunu da sözlerine eklemişti.