ATV'nin ilgiyle izlenen programlarından Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
ESRA EROL'DAN YARDIM İSTEDİ
Fatma Olgun, kayıp kızı Mevlüde'yi aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. Esrarengiz olaylar birbirini izledi.
'300 KİŞİ TERMAL OTELDE TUTULUYOR' İDDİASI
Esra Erol, sözde hoca ile ilgili tüm sırları tek tek ortaya çıkardı! Sözde hocanın Çanakkale Bayramiç'te bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddiası ortalığı karıştırdı.
Türkiye Esra Erol'daki bu olayı konuşuyor!
Bugün ise Nihat Hatipoğlu mehdi konusu ile ilgili ufak bir bilgilendirme videosu yayınladı.
"BU SAYDIKLARIMDAN HİÇBİRİ YOK"
Hatipoğlu açıklamasında, "Mehdi'nin bulunduğu dönemde deccal olacaktır. Şu anda deccal söz konusu değil. Bu saydıklarımdan hiçbiri ortada yok. Öyleyse ortada mehdi de yok. 'Ben mehdiye benziyorum', 'ben mehdiyim' diyen çok insan çıktı bugüne kadar. İnsanları aldattılar, çok insan öldü" dedi.
"BİR KISMI HASTA OLDUĞU İÇİN BUNU YAPIYOR"
Ayrıca Hatipoğlu, "Mehdi'nin işaretleri vardır. Şu anda yeryüzünde söz konusu değil. Akıl, ruh yönünden hasta olan insanlar kendilerini mehdi zannedebiliyorlar. Bir kısmı hasta olduğu için bunu yapıyor. Bir kısmı da bilerek bundan bir rant sağlamak için yapıyor. Şu anda mehdi söz konusu değildir" diye konuştu.