Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Kanarya, mücadeleyi 3-1 kazandı.
Gaziantep FK – Fenerbahçe maçının hemen ardından tartışma çıktı. Ndiaye ile İrfan Can Eğribayat arasında diyaloglar yaşandı.
İrfan Can maçın ardından olay ifadeler kullanırken, Gaziantep FK cephesinden de dikkat çeken açıklamalar geldi. İşte detaylar…
İrfan Can Eğribayat maçın ardından yaptığı açıklamada, "Başka şeylerden başlamak istiyorum. Antep'e biz depremde çok fazla yardımcı olmaya çalıştık, onların acılarını yaşamaya çalıştık. Isınmada su istediler, verdim.
"ONLARA TEPKİ YOK AMA…"
Takımım 3-1 önde tabii ki zamana oynayacağım. İlk yarıda neler yaptılar. Kaleci Burak çok sevgili kardeşim, ilk yarıda autu 1 dakikada kullanıyor, tepki yok.
Biz yapınca tepkiler başlıyor. Direkt ana, bacı küfürler başlıyor. Ben sadece güldüm. "Allah'ım inşallah bu maçı bize kazandır" dedim. Ama gerçekten yapılan hoş değil. Gollerde sevindim, daha da kışkırttılar.
"NERENİN FUTBOLCUSU BİLİYORUM"
N'Diaye maçtan sonra sırtıma dirsek atıyor. Haftaya Beşiktaş maçı var, ben ona bir şey yapamıyorum. Nerenin futbolcusu olduğunu iyi biliyorum. Önce insan olsun!"
''ŞAKA GİBİ KARARLAR VERİLDİ''
Karşılaşmanın ardından Gaziantepli Alexandru Maxim ise "Genelde böyle oluyor. Yüzde 50-50 pozisyonlarda çok kolay fauller çalınıyor. Büyük liglerde oynadım, bu şekilde penaltılar verilmiyor. Penaltı şaka gibiydi. Şaka!" diye konuştu.
"FİŞİMİZİ ÇEKMİŞLERDİ"
Gaziantep FK Yöneticisi Erim Arıkan, "Geçen hafta zaten bizim fişimizi çektiler. Maalesef Anadolu kulüplerinin kaderi bu. Bugün de bir penaltı pozisyonu. Penaltı mı değil mi tartışılır.