Domenico Tedesco, Fenerbahçe'nin Stuttgart ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi açıklama yaptı.
Tedesco yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hoca olarak şunu söyleyebilirim; Stuttgart'ta 10 sene çalıştım. Gençken çalışmaya başlamıştım. Futbola orada başladım. Akademi gruplarında çalışma imkanım oldu. Hoca olarak şunu söyleyebilirim; her zaman kendinizi geliştirmelisiniz. Durursanız, gelişiminiz azalır, iyi bir teknik direktör olma konusunda mesafe kat edemezsiniz.
"HER ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR"
Stuttgart ile oynamak her zaman zordur. Kendi evimizde oynayacağız. Her şeye ihtiyacımız var. Yüksek çalışma reytingine ve taraftarlarımıza, dolu stadyumuma ihtiyacımız var.
"BUNU YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Son 7-8 günde 3 tane maça çıktık. Bazen oyuncular size gelip ağrı hissettiklerini söyleyebiliyorlar. Bizler onları sahaya atmakla mükellefiz. Bunu yapmaya çalışıyoruz.
Son 4-5 maça bakınca 7 oyuncu aynı şekilde devam etti. Bana göre 2-3 değişiklik yapmak normal. Herkese, dengeye ihtiyacımız var. Yapmak istediğimiz şey bu; dengeyi kurmak. 7-8 oyuncunun devam etmesi küçük bir istatistik değil.
Stuttgart ile oynamak her zaman zordur. Güçlü bir rakip. Kendi evimizde oynayacağız ve her şeye ihtiyacımız var. Yüksek çalışma reytingine ve taraftarlarımıza ihtiyacımız var.
Stuttgart topa sahip olmayı seven bir takım. Son maçta Wolfsburg'u 3-0 mağlup ettiler, maçı domine ettiler. Son 3 yılda Stuttgart iyi iş çıkardı. Bir şeyleri inşa ettiler.
Jhon Duran için yorum yapması zor. Yüzde yüz, şu maça hazır olacak demek zor. İdmanlara kısmen katılmakta. Zaman içerisinde göreceğiz. Umarım çok yakında aramıza katılmış olacak."