Son dakika haberleri… Milli ara dönüşünde Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti.
Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleye etkili başlayan sarı-lacivertliler, birçok gol pozisyonuna girse de bu pozisyonları sonuçlandırmayı başaramadı.
İlk yarı boyunca rakip kaleden bir hayli uzak görünen Fatih Karagümrük, 39. dakikada girdiği ilk pozisyonu da gole çevirdi.
Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmazken Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve yeniden zirveye oturdu.
Puanını 34 yapan sarı-lacivertliler, averaj farkıyla Galatasaray'ın önüne geçerek 13. haftayı lider kapattı.
TARTIŞMALI POZİSYONLAR MAÇA DAMGA VURDU
Maçın orta hakemi Arda Kardeşler ve VAR hakemi Hüseyin Göçek, maçın en çok tartışılan isimleri oldu.
ERMAN TOROĞLU YORUMLADI
Fatih Karagümrük'ün ikinci yarıda penaltı beklediği pozisyon futbol gündeminin birincil gündem maddesi oldu.
Güven Yalçın'ın çevirdiği topa Fenerbahçeli Samet Akaydin, dirseğiyle müdahale etmişti. Karagümrüklü futbolcular, bu pozisyona yoğun itirazlarda bulundu.
Maçın hakemi Arda Kardeşler, VAR ile görüşerek devam kararı aldı. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, bu anları flaş ifadelerle yorumladı.