Hatay Antakya'dan İstanbul'a oyuncu olma hayali ile gelen Şükriye Bulgurcu (28), Kadir Has Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun oldu. Bulgurcu aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tek hayali oyuncu olmak olan Şükriye, önceki akşam Küçükçekmece'deki evine geldi.
İddiaya göre bir arkadaşını arayıp durumunun iyi olmadığını da söyledi. O dakikadan sonra kendisinden bir türlü haber alınamadı. Bulgurcu'ya ulaşamayan arkadaşları yaşadığı adrese geldi. Kapının açılmaması üzerine arkadaşları kapıyı kırarak eve girdi. Genç kızı hareketsiz yatar halde bulan arkadaşları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Oyunculuk eğitimi alan Şükriye Bulgurcu evinde ölü bulundu | Video
Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Şükriye Bulgurcu'nun öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede genç kızın üzerinde herhangi bir delici, kesici ve ateşli silah izine rastlanmadığı ve darp veya yara bulunmadığı belirtildi.
Öte yandan Bulgurcu'nun evinde hem İlçe Emniyet Müdürlüğü hem de Asayiş Şube Müdürlüğü'nden uzman ekipler inceleme yaptı. Milliyet'in haberine göre; Evin kapısı içeriden kilitliydi. Bu detay evde Şükriye'den başka kimsenin olmadığını gösteriyordu.
Evde herhangi bir boğuşma izi de yoktu. Yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Genç kadının vücudunda darp ve herhangi bir yara da yoktu.