Son dakika haberleri: Korkunç kaza sabah saat 08.00 sıralarında Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Aydınlı Mahallesi istikametine giden 34 LIY 607 plakalı servis minibüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Tuzla'da servis minibüsü dere yatağına düştü: 1 ölü, 14 yaralı! | Video
Bir yat şirketine ait servis minibüsü, kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 14 kişide yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis itfaiye, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi.
Servis aracında sıkışan 5 kişi, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri, yaralıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
İstanbul Valiliği de kazayla ilgili yaptığı açıklamada , "24.01.2025 Cuma günü Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi Şekerpınar Çöp Yolu Mevkiinde, özel bir şirkete ait olan personel servisi şarampole yuvarlanmıştır.
DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
Yapılan incelemelerde araç şoförü Gökhan Uğur'un (52) stop eden aracı vurdurmak için yan yola girdiği ve aracı kontrol edemeyerek aracın şarampole yuvarlandığı öğrenildi. İfadesi alınan şoförün olayı bu şekilde anlattığı belirtildi.
Araçla, Gebze'de bulunan bir firmadan Tuzla Deri Yan Sanayi'de bulunan başka bir firmaya personel taşındığı tespit edildi. Sürücüde alkol tespit edilemedi.