Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sizleri halka havale ediyorum

Devletin her kademesinden FETÖ denilen irin temizleniyor. Türkiye'nin her yerinden cerahat akıyor ama anında steril edilip pansumanı da yapılıyor.
Sosyal medyayı çoğu zaman ağır şekilde eleştirdiğim olmuştur. Ama bu kez 'Allah onu icat edenden razı olsun' diyesim var. Çünkü topluma 'ruh aynası' oldu. Asker kılığına bürünmüş hainlerin sokağa çıktıkları anda sosyal medya 'turnusol kağıdı' yerine geçti, akla kara ortaya çıktı.
Örneğin; ben 'Teşekkürler Türkiye' diye yazdığımda, gazetedeki yazımın altına hakaret ve küfür dolu yorumlar yağdırıp 'Sizi bugüne kadar boşuna takip etmişim' diye yazanlar oldu. Takip etmeyi bırakmalarından nasıl mutlu oldum, anlatamam.
Zira 'darbe seviciler' tarafından okunuyor olmaktan daha büyük bir utanç olabilir miydi benim için. 'Allah, internetten, sosyal medyadan bin kere razı olsun' diyecek olmam, işte bundandır...
Adına bugüne kadar büyük bir hata işleyerek 'sanatçı' dediğimiz bazı tiplerin, darbe gecesinin ilk saatlerinde attıkları tweet'leri, yaptıkları paylaşımları da iki gündür GÜNAYDIN'ın ilk sayfasında büyük bir üzüntü ve kaygıyla okuyorum.
Tıpkı sizler gibi...
İsimlerini burada bir kez daha sayıp sayfamı kirletmeye niyetim yok.
Onları soruşturmak, gözaltına almak, tutuklamak da gerekmeyecek tabii ki. Çünkü, cümlesini daha büyük bir ceza bekliyor: Halkın vicdanına terk etmek... Bakın o zindanda nasıl eriyip yok olacaklar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA