Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni dizi: Yoğurtçu Bayram

Tanıtımlarına hiç rastlamadınız değil mi? Rastlamazsınız tabii... Eğer Seda Sayan'ın programının müdavimi değilseniz, ismini duymamanız gayet normal.
Konuya 'Fransız' kalanlar için özet geçeyim:
Yaklaşık 15 gündür Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın Show TV'de sunduğu programda bir olay çözülmeye çalışılıyor. İbrahim Bey, üçüncü çocuğunun kendisinden olmadığından şüphelenip tam üç kez DNA testi yaptırmış. Sonuçlar, çocuğun ona ait olmadığını belgelemiş. İki gün öncesine kadar olan biteni 'iftira' diye niteleyen eşi Meral Hanım, çarşamba günü yayınlanan bölümde çözüldü.
"Yoğurtçu Bayram, isteğim dışında benimle birlikte oldu, çocuk ondan olabilir" dedi. Bir gün Yoğurtçu Bayram'ın karısıyla birlikte yaşadığı eve çay içmeye gittiğini, son bardak çayı Yoğurtçu'nun kendisinin doldurduğunu, onu içtikten sonra sabaha kadar olan biteni hatırlamadığını söyledi.
Bunun üzerine uzmanlar, canlı yayında Yoğurtçu Bayram'dan tükürük örneği aldı. (Ekranlarda bunu da gördük ya...) Bir de söz verdiler: "Program için elimizi çabuk tutacağız.
Aslında sonuçlar üç-dört hafta içinde çıkar ama sizin için haftaya çarşambaya yetiştireceğiz." Şimdi hep beraber çarşamba günü yayınlanacak 'Yoğurtçu Bayram' dizisinin(!) yeni bölümünü bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA