Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir de Messi’ye bakın

Hani sorumsuzca oyundan atılan şımarık futbolcular için pazar günü bu sütunlarda 'Tribünde titreyen o çocuğu hiç düşündünüz mü?' diye sormuştum ya, cevabını cuma akşamı izlediğim Las Palmas-Barcelona maçında aldım.
Barcelona, zayıf rakibi karşısında hiç ummadığı şekilde zorlanıyordu.
1-1, onu şampiyonluk yarışında sekteye uğratacak bir skordu. Rakip son derece sert ve yıldırıcı bir savunma yapıyordu. Messi, ayağına aldığı her topta kendini yerde buluyordu. Öyle ki, ona arkadan müdahale eden tam dört futbolcu sarı kart gördü. Peki Messi ne yaptı? Kendisini yıldırmaya, hatta sakatlamaya çalışan rakiplerine tek bir laf etmeden, arkasına dönüp bakmadan 'işini yapmaya' devam etti.
Gerilimse gerilim. Şuuru kapatan yorgunluk ve laktik asit salgısıysa, fazlası var.
Şımarma katsayısı desen, dünyanın en ünlü ve en çok kazanan futbolcusu olması hasebiyle Messi'de kat be kat fazla potansiyel olması lazım değil mi? Hayır, öyle değil işte. Çünkü Messi'nin sadece titri değil, ruhu da futbolcu...
Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinde kendilerini izlemeye giden, örnek almaya çalışan tribündeki çocukları umursamadan çirkin şekilde oyundan atılan futbolcular, Las Palmas- Barcelona maçının kaydını defalarca izlemeli...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA