Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Hulusi Bey’in ‘Milyoner’ macerası

Atv'nin yeni dizisi 'Kocaman Ailem'in henüz ilk bölümüyle izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başaran usta oyuncu Levent Ülgen, cumartesi akşamı 'Kim Milyoner Olmak İster?'de yarıştı. Genel kültürüyle de izleyenleri etkileyen 'Kocaman Ailem'in 'Hulusi'si Ülgen, yarışmada kazandığı 60 bin lirayı çocuklar yararına bir hayır kurumuna bağışlayarak yüreğinin de 'kocaman' olduğunu gösterdi.
Ben de, birçok kişi gibi Levent Ülgen'in Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olduğunu bu yarışma sayesinde öğrendim. Yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım da Yıldız Makine Bölümü'nü bitiren bir mühendisti. İkisini izlerken, bardağın 'boş' tarafını görüp 'İşte bu yüzden bizde bilim gelişmiyor. Bilim adamı olmasını beklediklerimiz, oyunculuk, sunuculuk yapıyor.
Zaten öyle olmasaydı Nobel Ödülü kazanan ilk bilim adamımız Aziz Sancar ABD'de değil, Türkiye'de çalışırdı' türünden klişe ve sığ yorumlara girişebilirdim.
Ama öyle yapmayacağım.
Bence her ikisi de iyi ki oyunculuk,sunuculuk yapmayı tercih etmişler. Zira aslolan 'ne' yaptığın değil, 'nasıl' yaptığın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA