Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Donald Trump'ın gurur kaynağı

Ümit-Zuhal Yorgancıoğlu çiftinin 1989'da İzmir'de kurduğu lüks mobilya markası Dorya Home, 33 yaşındaki oğulları Doruk Yorgancıoğlu sayesinde küresel bir marka haline geldi.
2008'de ABD'de şirket kuran ve kısa sürede Dorya'nın ABD cirosunu, Türkiye'nin Amerika'ya toplam mobilya ihracatından daha yüksek bir rakama ulaştıran Yorgancıoğlu, dünyaca ünlü işadamı Donald Trump'ın da dikkatini çekmiş. Donald Trump ile Doruk Yorgancıoğlu, geçen yıl ortak olup Trump Home Handcrafted by Dorya markasını yaratmış. Geçen hafta marka için New York'ta düzenlenen tanıtım partisine; New York sosyetesi ve New York'ta yaşayan Türkler'le birlikte ben de katıldım. Donald Trump, üretimin Türkiye'de yapılmasından gurur duyduğunu söylerken, bir Türk olarak benim de koltuklarım kabardı. Doruk Yorgancıoğlu'na bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA